Αθλητισμός

Γ’ Εθνική: Πέντε νέα κρούσματα στη Θύελλα, νέα αναβολή με Ζάκυνθο

Την Δευτέρα έκανε τον ορισμό, την Τρίτη πήρε απόφαση για αναβολή. Το πολύκροτο ματς ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και την Ζάκυνθο εξελίσσεται σε γρίφο για την ΕΠΟ καθώς η αχαϊκή oμάδα παρουσίασε την Δευτέρα (31/5) πέντε νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού και το ματς που είχε οριστεί για την Τετάρτη 2/6 οδηγήθηκε σε νέα αναβολή. Επιπλέον στην Θύελλα σταματούν και οι προπονήσεις για 10 μέρες σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο 9ος όμιλος βρίσκεται εκ νέου στον αέρα και η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει με τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα για τον πρωταθλητή και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία προσανατολίζεται να αλλάξει τακτική και να μην περιμένει να γίνει το ματς για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά θα προχωρήσει σε ορισμό της 11ης αγωνιστικής την προσεχή Κυριακή 6 Ιουνίου, σύμφωνα με τον αναθεωρημένο προγραμματισμό. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα προκύψει και άλλη αναβολή καθώς δεν μπορεί να διεξαχθεί το Αίαντας Γαστούνης- Θύελλα Π.

 

Γ’ Εθνική: Πέντε νέα κρούσματα στη Θύελλα, νέα αναβολή με Ζάκυνθο
To Top