Μεσσηνιακή Κουζίνα

Το Funky Gourmet σερβίρει για λίγο ακόμη στην Costa Navarino

Φέτος το καλοκαίρι, το Funky Gourmet έχει ενώσει δυνάμεις με την Costa Navarino εξυψώνοντας τη γαστρονομική εμπειρία στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Είχαμε ανακοινώσει από την Άνοιξη ότι φέτος το βραβευμένο με αστέρια Michelin και Χρυσούς Σκούφους εστιατόριο Funky Gourmet θα βρισκόταν το καλοκαίρι σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας, όπως και συνέβη.

Από τις 8 Ιουλίου το Funky Gourmet λειτουργεί στην υπέροχη τοποθεσία του νέου clubhouse στην Navarino Bay resort area στην Costa Navarino συστήνοντας την υπέροχη κουζίνα του σε επισκέπτες της περιοχής από όλο τον κόσμο.

Με θέα στον ιστορικό κόλπο και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, οι πολυβραβευμένοι σεφ Γεωργιάννα Χαλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος ετοιμάζουν ένα δίωρο γαστρονομικό ταξίδι, μέσα από ένα avant-garde μενού γευσιγνωσίας μεσσηνιακής-ελληνικής κουζίνας, εμπνευσμένο από την υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη της πλούσιας μεσσηνιακής γης.
Το κρασί που συνοδεύει το μενού αποτελεί φόρο τιμής στα ελληνικά κρασιά, ενώ για τους λάτρεις του οίνου υπάρχει και αποκλειστικό wine pairing ώστε να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Funky Gourmet pop-up εστιατόριο θα λειτουργήσει έως τις 17 Αυγούστου σε αυτή την τοποθεσία, γι’ αυτό αν πρόκειται να βρεθείτε στη Μεσσηνία αυτές τις ημέρες, κάντε την κράτησή σας.

Info
reservations@funkygourmet.com
210 5242727

Το Funky Gourmet σερβίρει για λίγο ακόμη στην Costa Navarino
To Top