Αθλητισμός

Φθινόπωρο του 2018 έτοιμο το Γήπεδο του “Απόλλωνα” στο Ασπρόχωμα

Όσο και αν σήμερα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός να αποπερατωθεί το γήπεδο “φάντασμα” του Ασπροχώματος, η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας διαβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο γήπεδο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε ένα περίπου χρόνο από σήμερα, και συγκεκριμένα αρχές φθινοπώρου του 2018.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 300.000 ευρώ- από τον Δημοτικό προϋπολογισμό και είναι πράγματι πολλές οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου το σημερινό βοσκοτόπι με τις κερκίδες να πάρει όψη γηπέδου.

Εκεί που σήμερα βόσκει(!) ένα κοπάδι πρόβατα σε ένα χρόνο- όπως εκτιμά η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας- θα έχει διαμορφωθεί ένα οργανωμένο γήπεδο, με αγωνιστικό χώρο στις προδιαγραφές που απαιτούνται, αποδυτήρια, βοηθητικούς χώρους, φωτισμό και ό,τι άλλο απαιτείται για ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Για τον λόγο αυτόν σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο γήπεδο του «Απόλλωνα» στο Ασπρόχωμα.

Ο Δήμος Καλαμάτας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του προχωρεί στη σύνταξη μελέτης για την ολοκλήρωση του γηπέδου και το φωτισμό του, γι’ αυτό και ζητήθηκε ο φάκελος με τα τεχνικά στοιχεία της μέχρι τώρα παρέμβασης στο ημιτελές γήπεδο.


Στα μπετά είναι ακόμα και σήμερα το γήπεδο του “Απόλλωνα”


Καλλιτεχνικό και σουρεαλιστικό το στιγμιότυπο με τον δήμαρχο Καλαμάτας, όπως το αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος παραχωρήθηκε κατά χρήση από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Δήμο Καλαμάτας.

Μ.Π.

Φθινόπωρο του 2018 έτοιμο το Γήπεδο του “Απόλλωνα” στο Ασπρόχωμα
To Top