Το δικό μου Σχολείο

“Φροντιστήρια Εξέλιξη 100”: Εκπαιδευτική εκδρομή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Τα «Φροντιστήρια Εξέλιξη 100» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη μυθολογική θεματική έκθεση που ήρθε ποτέ στην Αθήνα, με τίτλο «Οι θεοί του Ολύμπου». Στόχος της ήταν οι επισκέπτες να κατανοήσουν τον βαθύτερο συμβολισμό που κρύβουν οι μύθοι, αλλά και την αρχαία ελληνική γνώση και σοφία μέσα από επιβλητικά εκθέματα, wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα και διαδραστικά acts!

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν αυτή την πρωτότυπη προσέγγιση της μυθολογίας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εκδρομή έκλεισε με επίσκεψη σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για φαγητό και ξεκούραση.


Οι διευθυντές των φροντιστηρίων Αλέξανδρος Καλαπόδης, Ανδρέας Σαρδέλης και Ηλίας Σπηλιώτης είχαν άψογα οργανώσει την εκπαιδευτική εκδρομή έτσι ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν με ασφάλεια στη βάση τους.

Τα «Φροντιστήρια Εξέλιξη 100» αποτελούν τον μοναδικό οργανισμό φροντιστηρίων της Μεσσηνίας με έδρες στον Μελιγαλά, τα Αρφαρά και την Καλαμάτα (Χρ. Κουμάντου 7).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.exelixi100.gr και στο τηλέφωνο 2721 602 100.

“Φροντιστήρια Εξέλιξη 100”: Εκπαιδευτική εκδρομή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
To Top