Αθλητισμός

Freediving Club Greece: Εθνικά ρεκόρ Γαλλίας και Ελλάδας στο Kολυμβητήριο Καλαμάτας-210 μέτρα μακροβούτι!

Εθνικά ρεκόρ Δυναμικής Άπνοιας

210 μέτρα μακροβούτι από τη Γαλλιδα Marriana Gillespie- πάνω από 4 φορές τη διαδρομή του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας! 159 μέτρα η Ελληνίδα Fayrouz El Mehdawi

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου, αγώνας ελεύθερης κατάδυσης πισίνας, στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της ΕΟΥΔΑ, με διοργανωτή το Freediving Club Greece που εδρεύει στην Καλάματα.

Ο φιλικός αυτός αγώνας είχε συμμετοχές από την Ελλάδα και εξωτερικό και οι αθλητές σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις στα αγωνίσματα της δυναμικής άπνοιας (μακροβούτι).
Από τις προσπάθειες ξεχώρισαν αυτές της Marriana Gillespie (Γαλλία) με δυναμική άπνοια 210 μέτρων και της Fayrouz El Mehdawi (Ελλάδα) με επίδοση 159 μέτρων δυναμικής άπνοιας.


Οι επιδόσεις αυτές έγιναν με διπλά βατραχοπέδιλα και αποτελούν Εθνικά Ρεκόρ Δυναμικής Άπνοιας Γαλλίας και Ελλάδος αντίστοιχα.

Η αθλητική διοργάνωση αυτή είχε φιλικό χαρακτήρα και σημαίνει την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς ελεύθερης κατάδυσης 2022, όπου η Καλαμάτα φαίνεται ότι θα πρωτοστατήσει και θα πρωταγωνιστήσει, για άλλη μια φορά στα Παγκόσμια δρώμενα του αθλήματος, πάντα με την επιμέλεια και την υποστήριξη του Σταύρου Καστρινάκη.

Freediving Club Greece: Εθνικά ρεκόρ Γαλλίας και Ελλάδας στο Kολυμβητήριο Καλαμάτας-210 μέτρα μακροβούτι!
To Top