ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φραγκοπήγαδο: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους-Την Πέμπτη η φωταγώγησή του!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους έχουν πλέον στο Φραγκοπήγαδο, στη νέα πλατεία. Μια μικρή ομάδα κατοίκων υλοποίησε την ωραία ιδέα της Σάντυς Καλαμουδάκου και με την εθελοντική συνδρομή τους έστησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, δίπλα από τη νέα παιδική χαρά που έφτιαξε πρόσφατα ο Δήμος Καλαμάτας. Το MessiniaLive βρέθηκε στο Φραγκοπήγαδο το μεσημέρι της Κυριακής και τους πετύχαμε στις προετοιμασίες.

Το δέντρο μπήκε, εγκαταστάθηκε και ο φωτισμός του δια χειρός Πάνου Τομαρά, που έχει αναλάβει ένα μεγάλο μέρος του χριστουγεννιάτικου φωτισμού της πόλης, μπήκαν και τα πρώτα στολίδια που συγκεντρώθηκαν από κατοίκους της γειτονιάς και πλέον αναμένεται η φωταγώγησή του την Πέμπτη στις 19.30 το απόγευμα.

Παράλληλα έχουν προσκληθεί και τα σχολεία της περιοχής προκειμένου οι μικροί μαθητές να βάλουν τη δική τους πινελιά στο δέντρο, τοποθετώντας από ένα στολίδι.  Όπως μας δήλωσαν η Σάντυ Καλαμουδάκου και ο Σωτήρης Κριτσωτάκης,  είναι η πρώτη φορά που στολίζεται στο σημείο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευελπιστούν αυτό να καθιερωθεί και να έχει και η περιοχή το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είναι άλλωστε και η χαρά των μικρών παιδιών. Μακάρι η πρωτοβουλία αυτή να γίνει παράδειγμα και σε άλλες γειτονιές της Καλαμάτας, και να στολιστούν και άλλα δέντρα, δίνοντας χριστουγεννιάτικο κλίμα σε όλες τις γειτονιές της πόλης…

To Top