Επί Σκηνής

Fraction: “Επείγοντα Περιστατικά” του Αρκά από τις 19-24 Νοεμβρίου

H Θεατρική ομάδα Fraction παρουσιάζει την παράσταση «Επείγοντα Περιστατικά» του Αρκά. Τα δύο θεατρικά έργα του γνωστού κομίστα, «Εχθροί εξ’αίματος» και «Βιολογικός Μετανάστης», ανεβαίνουν από την Fraction σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρουμελιώτη από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ώρα 21:30 μ.μ.

Για την παράσταση…

Οργανισμοί σε κρίσιμη κατάσταση! Πως τα μέλη τους την αντιμετωπίζουν; Πως αντιδρούν στις δύσκολες συνθήκες; Στο κείμενο της παράστασης «Επείγοντα Περιστατικά» ο Αρκάς αποτυπώνει ευφυέστατα και με πολύ χιούμορ τη σύγχρονη πραγματικότητα. Με ήρωες τα όργανα ενός οργανισμού και με αφορμή ένα τροχαίο το έργο, «Εχθροί εξ αίματος», είναι μια μαύρη κωμωδία που περιγράφει με μοναδικό τρόπο την αγωνία για επιβίωση, το φόβο της προδοσίας και το ρόλο της χειραγώγησης, ενώ παράλληλα οι χαρακτήρες κάτω από τις επείγουσες συνθήκες είναι άκρως αποκαλυπτικοί. Οι συγκαλυμμένες συνωμοσίες και τα μυστικά της πρώτης πράξης, «Εχθροί εξ’αίματος, δίνουν τη θέση τους στο φανερό και απειλητικό φανατισμό που περιγράφεται στο 2ο θεατρικό μονόπρακτο, «Βιολογικός μετανάστης». Εδώ ο οργανισμός μετά από μια μεταμόσχευση καλείται να αποδεχτεί ένα νέο όργανο, έναν «ξένο». «Ο καινούριος» γίνεται η αφορμή για ίντριγκες, έντονους διαπληκτισμούς και αποκαλύψεις που οδηγούν την πλοκή στην κορύφωση μέσα από κωμικές αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης
Σκηνικά: Βασίλης Μπιτσώνης & Δημήτρης Μπιτσώνης
Ήχος – Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Θεοδωρακάκου – Γωγώ Μπελογιάννη

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Εχθροί εξ’αίματος: Γωγώ Μπελογιάννη, Βασίλης Μπιτσώνης, Κώστας Κουτσουμπός
Βιολογικός Μετανάστης: Μαρία Θεοδωρακάκου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Ρουμελιώτης, Κώστας Κουτσουμπός.

19 – 24 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας , 21:30 μ.μ.
Διάρκεια: 100 λεπτά με διάλειμμα
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών

Τιμές Εισιτηρίων:
10 € : Ενήλικες
8 € : Εφηβικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων & Ανέργων με την προσκόμιση στον Έλεγχο  των απαραίτητων δικαιολογητικών και την  κάρτα ανεργίας

Προπώληση Εισιτηρίων:
Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Makers Coffee & Sandwich Shop, Όναρ espresso- bar και Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρης.

Fraction: “Επείγοντα Περιστατικά” του Αρκά από τις 19-24 Νοεμβρίου
To Top