ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Παραδοσιακά από την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ξεκινάνε οι εορτασμοί για την περίοδο των Χριστουγέννων και σήμερα το απόγευμα, με την φωταγώγηση του δέντρου της Κ.Α.Κ. από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, μπαίνουμε σε αυτή την διαφορετική εορταστική περίοδο.

Η εκδήλωση ήταν λιτή και σύντομη και παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αγοράς Τάσος Αγγελής και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών της Κεντρικής Αγοράς Ηλίας Αλεξέας ο Διευθυντής Νίκος Κωτσάκος και δυο εργαζόμενοι στην Αγορά. Το δέντρο έχει τοποθετηθεί στο νότιο τμήμα της Αγοράς στην οδό Σπάρτης.

Ο Τάσος Αγγελής στην σύντομη ομιλία του κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό της ΚΑΚ για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να τηρούνται συνεχώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καλαμάτας για την συμπαράσταση και την βοήθειά του προς την Αγορά, παραδεχόμενος πως το αρχικό κάλεσμα με την παρουσία της Φιλαρμονικής ήταν λάθος, το οποίο άμεσα διορθώθηκε.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως “η Αγορά είναι ένας ζωντανός οργανισμός και η λειτουργία της αυτόν τον δύσκολο χρόνο είναι απαιτητική και υπήρξαν προβλήματα στην λειτουργία της, όμως με την προσπάθεια της Διοίκησης και των εργαζομένων όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο και από σήμερα η Αγορά μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και του χρόνου όλα να είναι καλύτερα για όλους”.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος με τους παριστάμενους έκαναν μια βόλτα στην Αγορά για να ευχηθούν στους επαγγελματίες για την εορταστική περίοδο που έρχεται.

To Top