Αθλητισμός

Football League: Με την… γλώσσα των αριθμών

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Με αφορμή το τέλος του πρώτου γύρου, αυτά είναι κάποια χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για το πρωτάθλημα της Football League.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μακριά από την Ρόδο, αλλά δεν έχει σκοράρει μετρώντας μόνο ήττες, ενώ διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση.
Αναλυτικά, όλα τα στατιστικά στοιχεία:
Α.Ο. Τρίκαλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 18 γκολ και ακολουθεί με 17 ο Διαγόρας και 16 η Βέροια με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου στην Football League.
-Μακράν την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας έχει ο ΓΑΣ Ιάλυσος με πέντε μόλις γκολ σε 13 ματς, ενώ το Αιγάλεω έχει σημειώσει εννέα.
-Την καλύτερη άμυνα έχει ο Ιωνικός Νικαίας με επτά γκολ και ακολουθούν ο Α.Ο. Τρίκαλα και η Βέροια με οκτώ.
-Την χειρότερη άμυνα διαθέτουν ο Π.Ο. Τρίγλιας και ο Θεσπρωτός που έχουν δεχθεί από 20 γκολ.
-Η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες είναι ο Διαγόρας, καθώς έχει επτά σε 13 ματς. Αντίθετα μόλις δύο ισοπαλίες έχουν ο Θεσπρωτός και η Καλαμάτα.
Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ από την Καλαμάτα, η οποία στα τελευταία της εννέα ματς μετράει μία ισοπαλία και οκτώ ήττες, που την έφεραν στην τελευταία θέση.
Η τελευταία της νίκη χρονολογείται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με 1-0 κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας. Και να φανταστεί κανείς ότι η «Μαύρη Θύελλα» ήταν στην 1η θέση τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχοντας 3-1-0!
-Το αήττητο της έδρας τους διατηρούν ο Α.Ο. Τρίκαλα, η Βέροια και ο Α.Ο. Καβάλας.
-Δεν έχουν κερδίσει μακριά από το «σπίτι» τους, ο Α.Ο. Καβάλας, η Νίκη Βόλου, η Ένωση Ασπροπύργου, ο ΓΑΣ Ιάλυσος και ο Θεσπρωτός.
-Ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι η μοναδική ομάδα που μετράει μόνο ήττες μακριά από την έδρα της, έχοντας χάσει και τα έξι ματς μακριά από το «Οικονομίδειο».
-Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι επίσης κάτοχοι ενός ακόμη αρνητικού ρεκόρ, αφού δεν έχουν σκοράρει μακριά από την Ρόδο.

Πηγή: 12sports

Football League: Με την… γλώσσα των αριθμών
To Top