Αθλητισμός

Football League: Πάει σε Αυγενάκη ο Λεουτσάκος- Το παράθυρο ελπίδας

Η αναμενόμενη κοινή υπουργική απόφαση καθορίζει τι εξελίξεις

Οι προσδοκίες της Football League για επιστροφή στις προπονήσεις δεν επαληθεύτηκαν στην ενημέρωση που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς την Παρασκευή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι είναι χαμένο για την τρίτη επαγγελματική κατηγορία.

Το γεγονός πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων άκουσε τις αιτιάσεις για την επιστροφή στη δράση και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απαντώντας αρνητικά, αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό ότι ακόμα και τις προσεχείς ώρες μπορεί να υπάρξει θετική εισήγηση, όπως στο παρελθόν έχει γίνει και με άλλα σπορ.

Εάν ωστόσο τις προσεχείς ώρες, και μέχρι τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ, στην οποία όλα θα περιγράφονται αναλυτικά, δεν υπάρξει διαφοροποίηση, η Ένωση SL2-FL φέρεται αποφασισμένη να ασκήσει ακόμα πιο έντονα πίεση προς τους αρμόδιους φορείς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος, με αντιπροσωπεία της Ένωσης θα επιδιώξει τη Δευτέρα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά ώστε να πιέσει προς την εξεύρεση λύσης καθώς τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει δραματικά.

Οι διεργασίες της τελευταίες ώρες είναι έντονες στους κόλπους της Ένωσης καθώς πλέον έχουν όλοι αντιληφθεί πως βρίσκονται στο… και πέντε του χρόνου που έχουν για να σωθεί η σεζόν.

 

Football League: Πάει σε Αυγενάκη ο Λεουτσάκος- Το παράθυρο ελπίδας
To Top