Αθλητισμός

Football League- Γ’ Εθνική: Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της επιστροφής

Μια ακόμη αναβολή στην συζήτηση για επιστροφή στα γήπεδα μετρά η Football League και η Γ’ Εθνική καθώς ούτε σήμερα (22/1) συζήτησε η επιτροπή των επιστημόνων το ξεκίνημα προπονήσεων στις δυο κατηγορίες.

Παρά τις προσδοκίες και εκτιμήσεις, ότι θα σήμερα υπήρχε στο τραπέζι το θέμα του αθλητισμού, την συζήτηση μονοπώλησε το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες αναφέρουν πως τα δια ζώσης μαθήματα για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων αναμένεται να ξεκινήσουν την Φεβρουαρίου.

Αντίθετα, αρνητική φέρεται να είναι η εισήγηση και στο άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ καθώς και στις μετακινήσεις μεταξύ νομών.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα οπότε εάν υπάρξει πράσινο φως η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου.

Η νέα αναβολή θα διογκώσει περαιτέρω τις αντιδράσεις παραγόντων και φορέων και ήδη αρκετές ομάδες έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Μέσα στην ημέρα αναμένεται η αντίδραση του ΠΣΑΠ αλλά και της επιτροπής των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής.

 

 

Football League- Γ’ Εθνική: Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της επιστροφής
To Top