Αθλητισμός

Η φωνή αγωνίας του Άρη Γαλανόπουλου: “Μην γκρεμίσετε τη βάση του αθλητισμού, σεβαστείτε τις νέες γενιές!”

Ο Άρης Γαλανόπουλος πήρε θέση μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων. Με ανάρτηση του στα social media ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής προχωρά σε επισημάνσεις σχετικά με το νόμο και την εφαρμογή του και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της γραφειοκρατίας στη χώρα του e-paravolo, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σημειώνει πως συνεπείς και ασυνεπείς σύλλογοι μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι και απευθύνει έκκληση στους υπεύθυνους να σεβαστούν τη νέα γενιά και να μην γκρεμίσουν τη βάση του αθλητισμού. “Βοηθήστε τους ερασιτέχνες παράγοντες και τα σωματεία και μην λειτουργείτε σαν πολυεθνική εταιρία!”, καταλήγει ο προπονητής του Ηρακλή Καλαμάτας.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του o Άρης Γαλανόπουλος αναφέρει τα εξής:

Ζούμε στη χώρα που οι νόμοι και οι τροπολογίες ψηφίζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην μπορούν να υλοποιηθούν ή να έχουν …. Δημιουργικές ασάφειες … για να προκαλούν εστίες φωτιάς διαρκώς.

Ζούμε στη χώρα που αντί η νέα ψηφιακή πραγματικότητα ή όπως την λένε τέλος πάντων να εξυπηρετεί , δυστυχώς , την καταπίνει η απαρχαιωμένη ελληνική γραφειοκρατία.

Ζούμε στη χώρα που οποίος προσπαθεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις και να είναι σωστός και τυπικός τιμωρείται περισσότερο από αυτούς που ζουν στην ανωνυμία και την λαμογιά !!

Ζούμε στη χώρα που το μόνο που ενδιαφέρει είναι το … e-paravolo !!!!!

Δυστυχώς όσοι σπατάλησαν ώρες για τα ερασιτεχνικά σωματεία , χρήματα , μάζεψαν ένα βουνο χαρτιά , δημιούργησαν όλο το πλαίσιο νόμου για την ένταξη τους στη ΓΓΑ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους υπόλοιπους.

Προσωπικά έχω εκφραστεί άλλη μια φορά προς το πρόσωπο του κ. Αυγενάκη .

Τεχνοκράτες και άριστοι καλό θα είναι να ζυγίζουν τις αποφάσεις τους με τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτούς που ζητάνε να τις εφαρμόσουν . Αν θέλουν να βρουν έδαφος για να εφαρμόσουν , και ορθώς , θα πρέπει πρώτα να το προετοιμάσουν.

Μην γκρεμίσετε την βάση του αθλητισμού !!!

Σεβαστείτε τις νέες γενιές !!!!

Βοηθήστε τους ερασιτέχνες παράγοντες και τα σωματεία και μην λειτουργείτε σαν πολυεθνική εταιρία !!!

Γαλανόπουλος Ξ. Αριστείδης

Διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου

Εγγεγραμμένος προπονητής στη ΓΓΑ

Η φωνή αγωνίας του Άρη Γαλανόπουλου: “Μην γκρεμίσετε τη βάση του αθλητισμού, σεβαστείτε τις νέες γενιές!”
To Top