ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Φοινικούντας καρναβάλι καλωσόρισες και πάλι»!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φοινικούντας διοργανώνει το ετήσιο καρναβάλι από τη Παρασκευή 1/3 έως τη Κυριακή 3/3.

Τις καρναβαλικές εκδηλώσεις ανοίγει την Παρασκευή 1/3 στις 19.30 το Μασκέ Dance πάρτι στο Εστιατόριο Έλενα. Η είσοδος είναι 7 ευρώ με φαγητό ενώ μετά τις 10.30 θα σερβίρονται και ποτά.

Το Σάββατο 2/3 οι «μικροί μας φίλοι», θα αναζητήσουν τον κρυμμένο θησαυρό. Στο κυνήγι του, θα έρθουν «αντιμέτωποι» λύνοντας τους γρίφους και περνώντας τις δοκιμασίες της «Αμάθειας» , της «Ντροπής», της «Πλεονεξίας», της «Ασθένειας» και της «Τεμπελιάς»

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση, το θεατρικό δρώμενο και η καύση του πρίγκιπα Καρνάβαλου . Η ώρα έναρξης της παρέλασης είναι 12.30 μ.μ και σημείο εκκίνησης το «γήπεδο μπάσκετ» στο κέντρο του χωριού. Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί σατιρική παράσταση με θέμα « Η τεχνολογία και το χάσμα των γενεών» . Στις 18.30 στο λιμάνι θα καεί ο πρίγκιπας καρνάβαλος ( και όχι ο βασιλιάς μιας και δεν τελειώνει το τριώδιο :P) και θα αφεθούν στον αέρα μικρά αερόστατα στέλνοντας παντού το μήνυμα της χαράς, της αγάπης και της διασκέδασης.

“Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχουμε και να διασκεδάσουμε όλοι/ες μαζί στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του χωριού μας”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

“Φοινικούντας καρναβάλι καλωσόρισες και πάλι»!
To Top