Αθλητισμός

Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ: Τρεις Καλαματιανοί στην αφίσα της διοργάνωσης

Τιμή στο καλαματιανό βόλεϊ και τους εν ενεργεία γηγενείς διεθνείς αποτελεί η επίσημη αφίσα του Final-4 στο Κύπελλο ανδρών, που ετοίμασε η ΕΟΠΕ.

Κι αυτό γιατί τρεις από τους τέσσερις αθλητές που εικονίζονται είναι Καλαματιανοί, μέλη των ομάδων που θα δώσουν την μάχη για την κούπα στην Τέντα. Ο Γιώργος Πετρέας με τον Παναθηναϊκό, ο Σπύρος Χανδρινός με τον Ολυμπιακό και ο Άρης Χανδρινός με τον Μίλωνα. Μάλιστα, τα δυο αδέρφια θα βρεθούν αντίπαλοι στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή στις 6μ.μ.

Την τετράδα συμπληρώνει ένας ακόμη Πελοποννήσιος, ο Αλέξανδρος Ράπτης που έχει καταγωγή από την Πάτρα και από το περασμένο καλοκαίρι φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του Final-4

Πέντε ημέρες έμειναν για το πρώτο σερβίς του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών,το οποίο θα διεξαχθεί στην Τέντα το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου με την συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ., του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18.00 σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 21.15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στις 21.30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Α’ Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Β’ Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Τελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου του final-4

Στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας (Αριστομένους 28, Καλαμάτα) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 14.30 η συνέντευξη Τύπου του final-4.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραβρεθούν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ (Π.Α.Ο.Κ., Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων) και εκπρόσωποι από τους συνδιοργανωτές (Ε.Ο.ΠΕ., Δήμος Καλαμάτας, Ε.Σ.ΠΕ.Π.).

Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ: Τρεις Καλαματιανοί στην αφίσα της διοργάνωσης
To Top