Αθλητισμός

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί της Καλλιθέας

Την Καλλιθέα υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός Β’ στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 2-1 σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 41’ ο Κωστής άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, με τον Μπα να κάνει το 2-0 στο δεύτερο μέρος, όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Ντόη, Κωστή, Συρμής, Μαρίνος, Καράκουτης, Βοΐλης, ενώ έπαιξαν και οι Νίκας, Κατσουλίδης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Σαπουντζής, Λιάτσος, Ιμπαγάσα, Βλαχομήτρος, Μπα.

Καλλιθέα (Λ. Βόκολος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ευαγγέλου, Κύργιας, Μανθάτης, Ντιμίτριους, Λάσκαρης, Νάτσης, Μουνιέ, Λουκίνας, Μάλτσι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βοσνιάδης, Ρόσι, Χατζηδίμπας, Ρέντζας, Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος, Μουστάκης, Κολτσίδας, Τσιντώνης.

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Β’ επί της Καλλιθέας
To Top