Μεσσηνιακή Κουζίνα

Φεστιβάλ Σαλάτας: Χρυσή πρωτιά για σπουδαστή του ΙΕΚ «ΟΡΙΖΩΝ»

Μετά από την σπουδαία εμφάνιση στον προκριματικό της Καλαμάτας για το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΛΑΤΑΣ», οι σπουδαστές του ΙΕΚ ανέβασαν τον πήχη της μαγειρικής με τις πρωτότυπες σαλάτες τους. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παναγής κατέκτησε την 1η θέση, και ο Δημήτρης Καραμπίλας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ο χρυσός νικητής Γιώργος Παναγής ετοίμασε και παρουσίασε σαλάτα με ροδοπέταλα παντζαριού μαρινέ με μαραθόσπορο, ρόδι, γλυκολέμονο και τραγανή σύνθεση από φυστίκια Αιγίνης, αρσενικό Νάξου, φρέσκα μύρτιλα, κερήθρα και πούδρα από βασιλομανίταρα.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που πήρα το πρώτο βραβείο, εκπροσωπώντας την ομάδα του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε, μαζί με την σωστή εκπαιδευτική εμπειρία και κατεύθυνση, είναι εγγύηση για επαγγελματική καταξίωση. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που είναι πάντα δίπλα μας για την κατανόηση, την καθοδήγηση και τον τρόπο που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά μας», δήλωσε ο Γιώργος Παναγής.

«Εμείς στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους σπουδαστές μας στηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα οικοδόμησης γνώσης, εμπειρίας και διακρίσεων. Οι διακρίσεις είναι δικές τους και η περηφάνεια δική μας. Συγχαρητήρια στον Γιώργο που έφερε το χρυσό στην ομάδα αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν για την πολύ καλή τους παρουσία. Ευχόμαστε ολόψυχα πάντα επιτυχίες. Η παράδοση του ΙΕΚ Ορίζων συνεχίζεται», δήλωσε η Διευθύντρια το ΙΕΚ Ελιάνα Χριστοφιλοπούλου.

Φεστιβάλ Σαλάτας: Χρυσή πρωτιά για σπουδαστή του ΙΕΚ «ΟΡΙΖΩΝ»
To Top