ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάβας σε Τζαμουράνη: “Μόνο η Δημοτική Αρχή κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για τον δρόμο”

Άμεση ήταν η απάντηση του Aντιδημάρχου Καλαμάτας Γιώργου Φάβα στις αιτιάσεις που διατύπωσε σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζαμουράνης.

Ο κ. Φάβας μιλώντας στο Μessinialive είπε ότι “οι χαρακτηρισμοί όπως όρος αβελτηρία δεν τιμούν τον κύριο Τζαμουράνη και του τον επιστρέφει”.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης “Πρότυπος Δήμος”, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών,επεσήμανε ότι “η μοναδική πρόταση που έχει κατατεθεί και είναι τεκμηριωμένη σχετικά με τον δρόμο Καλαμάτα- Μεσσήνη- Ριζόμυλος είναι η πρόταση της δημοτικής αρχής όπως και ο συνδετήριος δρόμος. Οι μειοψηφίες ποτέ δεν έφεραν συγκεκριμένη πρόταση για να συζητηθεί και μάλιστα τελευταία στιγμή έφεραν μία κοινή πρόταση, αφού είχε καταψηφιστεί αυτή της δημοτικής αρχής στο πρόσφατα Δημοτικό Συμβούλιο”.

Τέλος ο κ. Φάβας αναφερόμενος προσωπικά στον κύριο Τζαμουράνη για το θέμα της Μαραθόλακκας και της οδού Ιατροπούλου είπε ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί σχετικά και είναι άτοπο να τα επικαλείται, αφού διετέλεσε διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για πολλά χρόνια.

To Top