ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάβας: Γιατί με τον Θανάση

Μόλις λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές καλείστε να ψηφίσετε τους ικανότερους δημοτικούς συμβούλους και τον ικανότερο και αποτελεσματικότερο Δήμαρχο που θα οδηγήσει το Δήμο μας στις προκλήσεις τις επόμενης τετραετίας.

Ως ένας άνθρωπος που απέκτησε πολλές και χρήσιμες εμπειρίες ως δημοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος της μονομετοχικής εταιρείας του Δήμου ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νίκα, ζητώ και πάλι την ψήφο σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υπ.Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο καθαριότητας τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Ο επικεφαλής της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας Θανάσης Βασιλόπουλος προέκυψε ως υποψήφιος Δήμαρχος μετά από μία δημοκρατικής διαδικασία όπου μεταξύ και των άλλων τριών συναδέλφων μας από το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα εκλέχθηκε ως ο νέος ηγέτης μας, ο έμπειρος πλέον αυτοδιοικητικός, που θα οδηγήσει το συνδυασμό μας στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου του 2019.

Ο Θανάσης, είναι ένας άνθρωπος που έχει παλέψει σκληρά στην ζωή του, αυτοδημιούργητος, εργατικός, με ήθος ευπρέπεια και εμπειρία και φιλοδοξεί να προχωρήσει την πόλη ένα βήμα πιο πέρα έχοντας ως παρακαταθήκη την πλούσια εμπειρία του ως Αντιδήμαρxος επί δεκαετία περίπου, στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας και του Πρασίνου.

Έχει καταρτίσει με όλους τους συνεργάτες του ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που οδηγεί την πόλη με ασφάλεια σε αναπτυξιακό δρόμο με προτεραιότητες την καθημερινότητα, την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα και την υποστήριξη των Αγροτών, τον Τουρισμό, τον Αθλητισμό, το περιβάλλον τον Πολιτισμό.

Και το σημαντικότερο ο Δημότης θα έχει λόγο και ρόλο στα όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας με το θεσμό των Τοπικών δημοψηφισμάτων για ζητήματα ιδιαίτερης σημασίας.

Με γνώμονα ότι προέρχομαι από την περιφέρεια του Δήμου, την Δημοτική Ενότητα Άριος, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της περιοχής μου, πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στο θεσμικό μου ρόλο υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των συνδημοτών μου.

Στις εκλογές του 2014 είχα δεσμευτεί ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρισκόμουν κοντά στον πολίτη όπου με ευθύνη και ειλικρίνεια θα προσπαθούσα για την λύση των προβλημάτων της καθημερινότητάς του.

Μαζί κάναμε πολλά και θα αποτελούσε τιμή μου εάν ανανεώνατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου δίνοντας μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η αγάπη σας για μένα θα αποτελέσει την εχέγγυα δύναμη στην αυτοδιοικητική μου πορεία και προσδοκώ ότι μέσα από αυτή την διαδικασία, θα έχω αποκτήσει φίλους όπου μετά το πέρας της θητείας μας ως Δημοτικής Αρχής, θα συνεχίσω να τους κοιτώ στα μάτια, έχοντας επιτελέσει το έργο που οι ίδιοι μου αναθέσατε με την ψήφο σας.

Γιώργος Φάβας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας για την Δημοτική Ενότητα ΑΡΙΟΣ

Φάβας: Γιατί με τον Θανάση
To Top