ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάβας για Χειλά: “Δεν αξίζει να τον εμπιστεύεται ούτε ο ίδιος του ο εαυτός-Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του”

Σκληρή απάντηση δίνει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Φάβας στη νέα ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου του Τζαμουράνη, Παναγιώτη Χειλά. Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας δηλώνει αποφασισμένος να μη δώσει συνέχεια σε όλο αυτό, και στη σύντομη αλλά ξεκάθαρη απάντηση προς το Messinialive δηλώνει: “Δεν ασχολούμαι άλλο με τον Παναγιώτη Χειλά”, συμπληρώνοντας ότι “Ο κυρίαρχος λαός είναι αυτός που καθορίζει τη θέση καθενός εξ ημών. Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό, δεν πιστεύει στη Δημοκρατία”.

Το συγκεκριμένο αιχμηρό σχόλιο γίνεται με αφορμή τις δηλώσεις Χειλά στο MessiniaLIVE πως “Δεν πιστεύουμε ότι θα μας σώσει ο λαός. Αυτά τα λέει το ΚΚΕ. Tο Λαό τον επικαλούνται οι Κομμουνιστές όταν ζορίζονται, όχι οι άνθρωποι της αγοράς”, είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Χειλάς απευθυνόμενος στο Γιώργο Φάβα. “Οι άνθρωποι της αγοράς πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία και στην ιδιωτική πρωτοβουλία των λίγων για το καλό των πολλών”, είχε συμπληρώσει χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας βάζει ένα τέλος στο σίριαλ που έχει ξεκινήσει, καθώς θεωρεί άνευ ουσίας οποιαδήποτε αντιπαράθεση γίνεται με αυτό το ύφος, υποστηρίζοντας ότι ο λαός, και εν προκειμένω ο Καλαματιανός λαός, είναι αυτός που εκλέγει και στέλνει τον καθένα στην ανάλογη πολιτική θέση, κανείς δεν πρέπει να το υποτιμά αυτό, που αποτελεί βασικό συστατικό και θεμέλιο της δημοκρατίας. Σε διαφορετική περίπτωση, “εάν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο δεν πιστεύει στη Δημοκρατία”, δηλώνει χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον κ.Χειλά. “Δεν αξίζει να τον εμπιστεύεται ούτε ο ίδιος του ο εαυτός”, καταλήγει στη δήλωσή του.

To Top