ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαρμακοποιοί: “Καμία αναφορά από τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας στην εθελοντική εργασία και προσφορά μας στο Δημοτικό Φαρμακείο”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ξεκίνησε να λειτουργεί το 2011 , σε συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες σε φάρμακα των άπορων δημοτών της πόλης μας, προσφέροντας σημαντική βοήθεια, ιδιαίτερα μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης. Ένας θεσμός ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ένα καταφύγιο για δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη. Στεγάζεται σε χώρο που παρέχεται από τον Δήμο Καλαμάτας.

Το φαρμακευτικό υλικό που διαθέτει συγκεντρώνεται από τον ΦΣΜ με την βοήθεια των φαρμακείων και των κοινωνικών δράσεων. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με την αρωγή και την εθελοντική εργασία των φαρμακοποιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας , εκτός από μικρά χρονικά διαστήματα στα οποία προσελήφθησαν από τον Δήμο άνεργοι φαρμακοποιοί με προγράμματα.

Πρόσφατα διαβάσαμε στον τύπο ότι ο Δήμος Καλαμάτας προσέλαβε φαρμακοποιό και ανακοίνωσε ώρες λειτουργίας.

“Καμία αναφορά δεν υπήρξε για την προσφορά και την εθελοντική εργασία των φαρμακοποιών του ΦΣΜ και καμία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή”

Ο Φ.Σ. Μεσσηνίας ως επιστημονικός φορέας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. H εποχή που ζούμε το καλεί: η συνεργασία, η εκτίμηση, η αναγνώριση ,η ευγνωμοσύνη και το ομαδικό πνεύμα πρέπει είναι οι μόνες μας επιλογές !”

Διαβάστε και αυτά:

Δημοτικό Φαρμακείο Καλαμάτας: Ξεκινάει την Τετάρτη τη λειτουργία του στο κτήριο του Δημαρχείου

Δήμος Καλαμάτας: Νέος γιατρός και φαρμακοποιός σε Δημοτικό Ιατρείο και Φαρμακείο

Φαρμακοποιοί: “Καμία αναφορά από τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας στην εθελοντική εργασία και προσφορά μας στο Δημοτικό Φαρμακείο”
To Top