ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την Ουκρανία συγκεντρώνει η Κοινότητα Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο

Συγκέντρωση Φαρμάκων και Υγειονομικού υλικού για την Ουκρανία – ανταπόκριση το κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ομόφωνα και ομόψυχα το Συμβούλιο Κοινότητας Καλαμάτας στη συνεδρίασή του (3/3/2022) καταδίκασε την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανεξάρτητων λαών και της εθνικής κυριαρχίας των κρατών είναι αδιαπραγμάτευτες και αυτονόητες και πριν και πάνω από όλα η προστασία της κάθε ανθρώπινης ζωής.
Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και ενισχύουμε τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού.
Συγκεκριμένα καλούμε τους συνδημότες μας, τους πάντοτε αλληλέγγυους Καλαματιανούς, έμπρακτα να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, προσφέροντας είδη από τη λίστα που ανακοίνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
-Αντιπυρετικά
-Φυσιολογικοί οροί
-Κολλύρια
-Γάζες αποστειρωμένες
-Σπρέι επούλωσης τραυμάτων
-Αλοιφές για εγκαύματα
-Συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων
-Σύριγγες όλων των μεγεθών
-Αιμοστατικά
-Στολές προστασίας ολόσωμες για τον Covid-19
-Ιατρικές μάσκες
-Απολυμαντικά χεριών και επιφανειών
-Θερμόμετρα
-Κουτιά Πρώτων Βοηθειών

Η συγκέντρωση θα γίνεται στο χώρο των γραφείων της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας (Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 33) και ώρες 09.00π.μ. μέχρι 20.00 καθημερινά και Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες 27210 87902 – 6948073632.

Όλοι μαζί για την Ειρήνη, για τη ΖΩΗ!, καταλήγει το κάλεσμα από την Κοινότητα Καλαμάτας και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Λύρα.

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την Ουκρανία συγκεντρώνει η Κοινότητα Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο
To Top