ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Φάρις”: Άμεσα οι διαδικασίες για πρόσληψη νέας διευθύντριας Σχολής Χορού και Φεστιβάλ

Δεν πέρασαν 10 ημέρες απο την τηλεφωνική παραίτηση της Κατερίνας Κασιούμη στον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα και 4 ημέρες απο τη δημοσίευση της επιστολής της και η δημοτική Αρχή Καλαμάτας ξεκινά άμεσα τις διαδικασίες αντικατάστασής της.

Άλλωστε το είχε προαναγγείλει ήδη η Δημοτική Αρχή από την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε η παραίτηση τής πρώην καλλιτεχνικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Χορού και διευθύντριας της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας πώς “άμεσα κινούνται οι διαδικασίες για την πρόσληψη νέας Διευθύντριας για τη Σχολή και το Φεστιβάλ, κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο“.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας σε τέτοιες περιπτώσεις και έτσι σήμερα ανακοινώθηκε πως παραμονή Δεκαπενταύγουστου(!) στη 13.30 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της “Φάρις” όπου μεταξύ των θεμάτων είναι και η αναπλήρωση δύο θέσεων, δηλαδή θα εγκριθούν αφενός η προκήρυξη θέσης Διευθυντή της Κ.Ε. «Φάρις» και η προκήρυξη θέσης καλλιτεχνικού συμβούλου Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας με σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο “προσλήψεις στα πολιτιστικά” αναφέρεται:
Η 14η Συνεδρίαση/2017 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Eπιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί στο ιστορικό Δημαρχείο, Αριστομένους 28, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 14/8/2017 και ώρα 13:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων είναι:

1. Αποδοχή δωρεών
2. Έγκριση για συμμετοχή της ΚΕ «Φάρις» στο διαγωνισμό προμήθειας καυσίμων για το έτος 2018 που θα υλοποιήσει ο Δήμος Καλαμάτας
3. Έγκριση Ανακοίνωσης – Προκήρυξης για πρόσληψη καλλιτεχνικού Διδακτικού προσωπικού των Σχολών της Κ.Ε. «Φάρις» και ορισμός επιτροπών αξιολόγησης υποψηφίων
4. Αίτημα για έγκριση προκήρυξης θέσης Διευθυντή της Κ.Ε. «Φάρις»
5. Προκήρυξη θέσης καλλιτεχνικού συμβούλου Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας με σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών
6. Επιλογή συνεργάτη για την εξεύρεση χορηγιών για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.

“Φάρις”: Άμεσα οι διαδικασίες για πρόσληψη νέας διευθύντριας Σχολής Χορού και Φεστιβάλ
To Top