Αθλητισμός

Φ.Ο.Κ.: Η καρδιά της ρυθμικής χτυπά στην Καλαμάτα με το 28ο Kalamata cup και το 7ο «Elegant Cup»

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΤΕΝΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΧΑΡΗ, ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΙΣ 400 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν την Παρασκευή, συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο κι ολοκληρώνονται την Κυριακή το απόγευμα οι δυο διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής -το 28ο Kalamata cup και το 7ο «Elegant Cup», που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Tέντας με διοργανωτή τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας.

Η ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ MESSINIALIVE

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΚ ΒΟΥΛΑ ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ

H AΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΚ ΕΦΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Συνολικά και στις δυο διοργανώσεις θα λάβουν μέρος περίπου 400 αθλήτριες από 22 Συλλόγους και 2 χώρες, ενώ σήμερα το απόγευμα έγινε η επίσημη έναρξη των αγώνων από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Χαιρετισμό έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος και στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των αγώνων.
Σημαντικές διακρίσεις σημειώθηκαν κι από Καλαματιανές αθλήτριες.

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΚ ΧΡΥΣΤΑΛΛΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Οι αθλήτριες του ατομικού αγωνίζονται στις κατηγορίες των Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Ελπίδων και οι ομάδες του ανσάμπλ στις κατηγορίες Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων.

Τα νέα της προγράμματά θα παρουσιάσει σήμερα Κυριακή, η Εθνική μας ομάδα Ensemble Γυναικών η οποία διεκδικεί την πρόκριση στην Ολυμπιάδα τον προσεχή Μάιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κίεβο καθώς και το ομαδικό Νεανίδων, ενώ το πρόγραμμά της παρουσίασε σήμερα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ελένη Κελαϊδίτη.Οι αγώνες είναι με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, και πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και χορηγών ενώ υπάρχει και live μετάδοση στη σελίδα του ΦΟΚ.

To Top