Αθλητισμός

Ευγενικό “όχι” Μπλέτσα στην Καλαμάτα για την Κ17

Πρόταση στον Βασίλη Μπλέτσα να αναλάβει την ομάδα Κ17 της Καλαμάτας έκαναν οι μελανόλευκοι, μέσω του υπεύθυνου των Ακαδημιών της ομάδας Μιχάλη Σταθόπουλου και μετά από εισήγηση του Τάσου Χατζηαγγελή, αλλά ο παλαίμαχος άσος της Μαύρης Θύελλας και νυν προπονητής, αρνήθηκε ευγενικά ευχαριστώντας για την τιμητική πρόταση και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε τον λόγο:

Μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα στον κ. Τάσο Χατζηαγγελή που με πρότεινε στον κ. Σταθόπουλο για την άκρως τιμητική θέση του προπονητή της Κ17 της ομάδας μας της Καλαμάτας. Και φυσικά στον κ. Σταθόπουλο που μου έκανε την πρόταση και σε όλη την διοίκηση της ομάδας.

Όμως δυστυχώς λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου δεν θα μπορέσω να αναλάβω αυτή την κατά τα άλλα πολύ σημαντική θέση. Γιατί πιστεύω ότι στην Καλαμάτα δεν ταιριάζουν τα ημίμετρα. Πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στο σπουδαίο αυτό έργο. Και φυσικά να μπορείς να λειτουργείς σε όλες τις φάσεις της ημέρας σαν επαγγελματίας προπονητής. Και αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο τον οποίο εγώ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω.

Όμως θα είμαι πάντα διαθέσιμος στο μέλλον αν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο για να δούμε πάλι ψηλά και εκεί που πραγματικά αξίζει την “”ΜΑΎΡΗ ΘΎΕΛΛΑ””…

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά , με τον κόσμο κοντά της για να πετύχει η ομάδα το στόχο της!!!”

Ευγενικό “όχι” Μπλέτσα στην Καλαμάτα για την Κ17
To Top