Υγεία

Έτσι θα γίνει η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας!

ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες της Παιδιατρικής Κλινικής έδωσε σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Στα μέσα Νοέμβρη ξεκινούν οι εργασίες για την ανακαίνισή της με ζωηρά και φωτεινά χρώματα, ώστε να μην θυμίζει αποστειρωμένο νοσοκομειακό περιβάλλον, αλλά περισσότερο παιδικό δωμάτιο ή σχολείο, ώστε να είναι περισσότερο οικείος ο χώρος στα μικρά παιδιά που θα νοσηλεύονται εκεί.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ακόμη μια συνάντηση εργασίας για τον σχεδιασμό και τη μελέτη ανακαίνισης της Παιδιατρικής Κλινικής και το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου, που αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Νοεμβρίου.

Θα ανακαινιστούν όλοι οι χώροι της Παιδιατρικής, τα δωμάτια νοσηλείας, οι διάδρομοι, η αίθουσα αναμονής, ώστε η παραμονή και νοσηλεία των μικρών παιδιών να είναι όσο το δυνατό πιο ευχάριστη για την ψυχολογία τους.
“Πρώτα απ’όλα το παιδί”, δηλώνει με ενθουσιασμό ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, και όπως φαίνεται και στα φωτορεαλιστικά σχέδια που δημοσιεύονται το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Έτσι θα γίνει η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας!
To Top