ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμο για τον “αέρα” το νέο πρόγραμμα του OPEN

Έτοιμο φαίνεται πως είναι το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού OPEN και θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Το tinasmess.gr σας παρουσιάζει πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα.

Το νέο πρόγραμμα θα αρχίσει να παρουσιάζεται από το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από τις 18.30, που θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος και θα διαρκέσει 30 λεπτά, ενώ στις 19.00 θα μεταδοθεί το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Στις 20.00 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μαγειρικής “Κουζίνα για δύο” με την Αθηναΐδα Νέγκα, ενώ από τις 21.00 αναλαμβάνουν δράση οι σειρές και τα ψυχαγωγικά format.
Στις 21.00, λοιπόν, κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο η καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση και του Χρήστου Δήμα, “Ο πρίγκιπας της φωτιάς”, και στις 23.00 η νέα αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων “Ου φονεύσεις” των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, αφού η πρώτη “καλημέρα” θα ειπωθεί στις 05.30 όπου κάνει πρεμιέρα η “Ώρα Ελλάδος 05.30” με την Αμαλία Κάτζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή.
Στη συνέχεια, ακολουθεί η έτερη ενημερωτική εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 07.00” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο, ενώ στις 09.45 η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Στις 12.45 θα παίρνει τη σκυτάλη ο Πέτρος Κουσουλός με το “Top Story”, στις 14.00 θα μεταδίδεται μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15.00 ο Νίκος Μουτσινάς θα μας κάνει παρέα… “Για την παρέα” και στις 18.00 η Κατερίνα Ζαρίφη θα αναρωτιέται “Ποιος ρωτάει;”.

Κι ενώ μετά το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εκπομπή μαγειρικής και η καθημερινή σειρά, στις 22.00 θα κάνει πρεμιέρα η κωμική σειρά “Για πάντα παιδιά” με τους Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Πουρσανίδη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Τζένη Θεωνά, Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.
Τη Πέμπτη, στις 23.00, κάνει πρεμιέρα το “Project Runway” α λα ελληνικά με την Ευαγγελία Αραβανή.

Όσον αφορά την κωμική σειρά “Ελεύθερη σχέση” των Γιώργου Φειδά – Βασίλη Θωμόπουλου αναμένεται να κάνει ενδιαφέρον τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στις 22.00.

To Top