Αθλητισμός

Εθνικός Μελιγαλά: Το νοσταλγικό και υπερήφανο flashback στην πρωταθλήτρια του 2012

Ημέρες δόξας έφεραν στην μνήμη τους οι άνθρωποι του Εθνικού Μελιγαλά κάνοντας αναφορά στη σπουδαία ομάδα των αρχών της προηγούμενης δεκαετίας.

Μιας ομάδας πρότυπο, με γηγενείς ποδοσφαιριστές, η οποία είχε σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της και είχε δικαιώσει τον σύλλογο 40 χρόνια μετά την επίσης σπουδαία ομάδα του ‘70.

“Το 2011-2012 η ομάδα μας με 18 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και από αυτούς οι 13 να είναι ντόπιοι κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Μεσσηνίας και να χριστεί υπέρ πρωταθλήτρια ομάδα αφού κατέκτησε την πρώτη θέση (αήττητη) και στα μπαράζ ανόδου απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Αρκαδίας,Λακωνίας και Αργολίδας (ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, ΜΟΛΑΙΚΟΣ, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ).

Έτσι μετά από 40 χρόνια και μετά τα περιβόητα μπαράζ ανόδου του 1971-1972  που ή ομάδα μας συμμετείχε σαν πρωταθλήτρια Μεσσηνίας και που για πολλούς γνώρισε μεγάλες αδικίες και τελικά δεν ανέβηκε στην τότε Β’ Εθνική κατηγορία, ήρθε η εξιλέωση από την ομάδα του 2011-2012.

Το ρόστερ:ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ζ., ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Τ., ΔΕΔΕΣ Α., ΜΑΚΡΗΣ Γ, ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ Ν.,ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ Η., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΖΑΓΟΥΡΑΣ Γ., ΝΤΟΝΑΣ Σ., ΝΙΑΡΧΟΣ Χ., ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΙΑΣ Π., ΤΣΩΝΗΣ Α., ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ Γ., ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ Φ., ΒΙΔΑΚΗΣ Ν., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.

Προεδρος:  Δημήτρης Αλειφέρης

Προπονητης: Σπύρος Τσίκινης

Γυμναστης: Γιάννης Αντωνόπουλος

Φυσιοθεραπευτής: Γιάννης Δημητρούλιας

 

 

Εθνικός Μελιγαλά: Το νοσταλγικό και υπερήφανο flashback στην πρωταθλήτρια του 2012

Δημοφιλέστερα

To Top