Αθλητισμός

Εθνική ομάδα GoalBall: Αγώνας επίδειξης σήμερα στις 18:00 στο Κλειστό της Παραλίας

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ

Μία μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν το παραολυμπιακό άθλημα του Γκόλμπολ είχαν Πέμπτη και Παρασκευή οι μαθητές Γυμνασίων και Δημοτικών της Καλαμάτας στο Κλειστό γυμναστήριο της παραλίας.

Σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο και τα παιδιά έπαιξαν και GoalBall βιώνοντας εμπειρικά την δυσκολία αυτού του συναρπαστικού αθλήματος που ξεκίνησε στη χώρα μας το 2001.

Αφορμή είναι η τετραήμερη παραμονή στην πόλη μας της Εθνικής ομάδας Γκόλμπολ, η οποία σήμερα το απόγευμα στις έξι θα δώσει αγώνα επίδειξης για το κοινό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι με μία ομάδα από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά που προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Ο αθλητισμός αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να περάσει στα παιδιά μηνύματα και να ευαισθητοποιηθούν γνωρίζοντας αθλητές με πρόβλημα όρασης, που αποφάσισαν δουλεύοντας σκληρά στο γήπεδο, να εκπροσωπήσουν την χώρα μας ακόμα και σε Παραολυμπιακούς αγώνες.
Αξίζει να βρεθούμε όλοι απόψε στις 18:00 στο κλειστό της Παραλίας για να γνωρίσουμε αυτό το άθλημα και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές.

To Top