Αθλητισμός

Εθελοντική Αιμοδοσία: Ο ξεχωριστός αγώνας στο γήπεδο του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε τον κοινωνικό ρόλο που διατηρεί σε όλη τη διαδρομή του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, του προπονητή, Μίλαν Ράσταβατς, ποδοσφαιριστών της ομάδας και πολλών ακόμη μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Την Τετάρτη (20/05) πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”. Η δράση υλοποιείται με την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Τη δράση στήριξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, οι ποδοσφαιριστές Νίκος Παπαδόπουλος, Νεόφυτος Μιχαήλ και Αντώνης Τσιφτσής, μέλη του προπονητικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε μια περίοδο που η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία: Ο ξεχωριστός αγώνας στο γήπεδο του Αστέρα
To Top