ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Εθελοντές Αιμοδότες της Καλαμάτας άναψαν την φλόγα της Αγάπης και της προσφοράς

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Εθελοντές Αιμοδότες της Καλαμάτας, μαζί με τους επαγγελματίες της Υγείας του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της πόλης, ιατρούς, νοσηλευτές, εθελοντές, συμμετείχαν απόψε στην 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και είχε σταθμό την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Μανώλης Χαλούλος ανάβει την φλόγα της Αγάπης και της Προσφοράς Ζωής!

Η συμβολική Λαμπαδηδρομία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, με εκκίνηση από το Ιστορικό Κέντρο και εθελοντές με μπλούζες και δάδες συμμετείχαν με απλό βάδην μέχρι το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το άναμμα του βωμού με την Φλόγα Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών από τον Μανώλη Χαλούλο.

Εθελοντής δότης μυελού των οστών είναι από σήμερα, σε μια συμβολική κίνηση, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που θα μείνει στην τράπεζα εθελοντών μέχρι τα 55 χρόνια του!

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας έγινε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Ακολούθησε ενημέρωση από την ιατρό Αγγελική Καπόγλη και τον αιματολόγο Γιάννη Αδαμόπουλο για την δωρεά μυελού των οστών. Συμβολικά και μετά από επιθυμία του, από σήμερα είναι εθελοντής κι ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η ενημέρωση από τον Διευθυντή της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλο

To Top