Αθλητισμός

ΕΣΠΕΠ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, διοργάνωσε η ΕΣΠΕΠ την περασμένη Κυριακή στο περιθώριο του αγώνα γυναικών Παναχαϊκή- Ερμής.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση είχε η ομάδα ΑΣ ΑΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Αθλητές με Αμαξίδιο μαζί με προπονητές και αθλήτριες των ομάδων συμμετείχαν, σε αγώνα επίδειξης (παιχνίδι βόλεϊ), στέλνοντας το μήνυμα της ισότητας και της ανθρώπινης δύναμης, καθώς επίσης και στο δικαίωμα για άθληση.

Πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στο Κλειστό της Παναχαϊκής χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών του Ήφαιστου να αγωνιστούν ως αθλητές βόλεϊ με το αμαξίδιο, το οποίο και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Μετά το πέρας του αγώνα επίδειξης ακολούθησε, η βράβευση από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Π.Ε.Π. κ. Θ. Κανελλόπουλο προς το σωματείο Ήφαιστος, για την συμβολή τους στην Αθλητική διέξοδο που έχουν προσφέρει σε Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες στην Δυτική Ελλάδα.

Η Ένωση ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ευχήθηκε στο αθλητικό σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, επιτυχίες και δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλει.

 

 

 

ΕΣΠΕΠ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
To Top