Αθλητισμός

ΕΡΤ: Κάθε Σάββατο μεσημέρι στην ΕΡΤ3 η Football League- Στην ERTFLIX οι εμβόλιμες 

Η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως υπάρχει η δέσμευση για την μετάδοση ενός αγώνα Football League κάθε Σάββατο μεσημέρι ενώ αποκάλυψε πώς θα προγραμματιστούν μεταδόσεις και από την ψηφιακή πλατφόρμα ΕΡΤflix στις εμβόλιμες αγωνιστικές της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Σε μια χρονιά με πρωτοφανή προβλήματα επιβίωσης για τις ΠΑΕ που ανέμεναν επί μήνες την άρση των μέτρων κατά του COVID-19 για να ξαναβρεθούν στα γήπεδα, η ΕΡΤ τηρώντας την αρχική της συμφωνία με τη διοίκηση της Football League επιλέγει συνειδητά να προσθέσει στο πρόγραμμα των καναλιών της και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ ανέλαβε τη δέσμευση για μία ζωντανή μετάδοση κάθε Σάββατο στις 12:00 από την ΕΡΤ3, αλλά και τη δυνατότητα να καλύπτονται από την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX αγώνες και των δύο ομίλων στις εμβόλιμες αγωνιστικές κάθε Τετάρτη, χωρίς μάλιστα να μειώσει το αρχικό αντίτιμο που αναλογούσε στις 20 ΠΑΕ των δύο ομίλων της εν λόγω κατηγορίας.

Οι ομάδες της Football League που αντιπροσωπεύουν πόλεις από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, το οποίο ήδη μεταδίδει η δημόσια ραδιοτηλεόραση».

ΕΡΤ: Κάθε Σάββατο μεσημέρι στην ΕΡΤ3 η Football League- Στην ERTFLIX οι εμβόλιμες 
To Top