ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ερωτήσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τρεις επίκαιρες και σημαντικές ερωτήσεις κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας ο Δημήτρης Οικονομάκος από την “Λαϊκή συσπείρωση”.
Η πρώτη ερώτηση αφορούσε την οσμή που παρατηρείται το τελευταίο δίμηνο σε περιοχές του Άριος και ρώτησε γιατί υπάρχει καθυστέρηση στην εξεύρεση λύσης. Ζήτησε το απόλυτα λογικό αίτημα να απαλλαγούν οι κάτοικοι από την πληρωμή του νερού και να εφοδιαστούν με εμφιαλωμένο νερό χωρίς να επιβαρύνονται οι ίδιοι με επιπλέον έξοδα.


Η δεύτερη ερώτηση του κυρίου Οικονομάκου αφορούσε το Μέγαρο χορού και το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την αρχική παραχώρηση του στον σύλλογο της Αγίας τριάδος και την ανάκληση της απόφασης μετά από λίγες ημέρες εκ μέρους του δήμου και της Φάρις, τονίζοντας ότι “η παράταξη του διαφωνεί με τον συγκεκριμένο σύλλογο ο οποίος λειτούργησε ως εκλογικό κέντρο στις προηγούμενες εκλογές και ζήτησε να μάθει με πιο καθεστώς θα δίνεται στο εξής το Μέγαρο σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς.
Η τρίτη ερώτηση του κ.Οικονομάκου αφορούσε την εγκατάσταση και την πιλοτική λειτουργία του 5G στην πόλη της Καλαμάτας λέγοντας ότι “το τελευταίο διάστημα έχουμε κατακλυστεί από θεωρίες συνωμοσίας και fake news. Tο ζήτημα χρειάζεται επιστημονικές απαντήσεις και ζήτησε να μάθει που είναι εγκατεστημένες οι κεραίες των εταιρειών που εκπέμπουν στην πόλη.

 

To Top