ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας αποχαιρετούν τον Παναγή Κουμάντο

Με το δικό τους τρόπο αποχαιρετούν τον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγή Κουμάντο οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και στήριξή τους στον αγώνα των συμβασιούχων το 2019 για μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Με την παρακάτω αναδημοσίευση , αποχαιρετάμε τον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας  Παναγή Κουμάντο κι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 26 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ, του Παναγή Κουμάντου πρώην Δημάρχου Καλαμάτας.

 

Σήμερα Πέμπτη 18/7/2019, επισκέφθηκα τον χώρο όπου διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι κι αφού ενημερώθηκα από τους απολυμένους και το σωματείο τους, δηλώνω απερίφραστα ότι βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζω τον αγώνα τους. Καλώ τη δημοτική αρχή μέσω του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ να συνομολογήσει μέσω της δικαστικής οδού στο αίτημα των εργαζομένων, για μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Από την εμπειρία μου ως δήμαρχος Καλαμάτας, είμαι πεπεισμένος ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες από μόνιμο προσωπικό εξασφαλίζει την ποιότητα και τα χρήματα των Καλαματιανών με τον καλύτερο τρόπο.

Από προσωπική εμπειρία ως πολίτης, θεωρώ ότι η παρουσία των απολυμένων είναι απαραίτητη. Σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης, στην οδό Αφροδίτης και Ειρήνης (περιοχή Φαραί Καλαμάτας), συνεργείο εργολάβου αντιμετώπισε ανεπιτυχώς την αποκατάσταση επί 4 φορές.

Παναγής  Κουμάντος  πρώην Δήμαρχος  Καλαμάτας.

 

Διαβάστε και αυτό:

Στήριξη Κουμάντου στους απολυμένους της ΔΕΥΑΚ

Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας αποχαιρετούν τον Παναγή Κουμάντο
To Top