ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη σε βάρος της εργαζόμενης στο Βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ

Στο πλευρό της εργαζόμενης στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ Καλαμάτας, Αγγελικής Ρηγανάκου, τάσσεται με ομόφωνη απόφασή του το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, ζητώντας να σταματήσει η πειθαρχική σε βάρος της δίωξη επειδή δημοσιοποίησε σε άρθρο της τα χρόνια κτηριακά προβλήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Η εργαζόμενη εξέφραζε την αγωνία της για το μέλλον του σταθμού δηλώνοντας ότι ο σταθμός ουσιαστικά οδηγείται σε κλείσιμο, και ζητώντας να δοθεί προσωρινή λύση, να φτιαχτεί σύγχρονο κτήριο και να ενισχυθεί με προσωπικό.

Αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας στον Διοικητή του ΟΑΕΔ:

Προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ
κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη

Κύριε Διοικητά,
Ως Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας θα θέλαμε να ζητήσουμε όπως σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Ρηγανάκου Αγγελικής εργαζόμενης στο βρεφονηπιακό σταθμό Καλαμάτας του ΟΑΕΔ .
Πιστεύουμε ότι η σχετική δημοσίευση του άρθρου της σε τοπική ιστοσελίδα έγινε προκειμένου να εκφράσει την αγωνία της για την καλή και εύρυθμη λειτουργία της δομής, στα πλαίσια της καλόπιστης κριτικής και από αυξημένο ενδιαφέρον, χωρίς να έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στις τοπικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ αφού ως γνωστό είναι και πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Γυναικών.
Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των διαχρονικών προβλημάτων σχετικά με την κτηριακή υποδομή του βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά και για κάθε ζήτημα που έχει να κάνει με τα προβλήματα των εργαζομένων – ανέργων της περιοχής μας αλλά και του Εργατοϋπαλληλικού μας Κέντρου.

Διαβάστε και αυτό:

“O OAEΔ κλείνει τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλαμάτας με πρόσχημα το κτηριακό” καταγγέλλει εργαζόμενη

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη σε βάρος της εργαζόμενης στο Βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ
To Top