ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας: Επιτυχημένο εργαστήρι ενημέρωσης για τον Νόμο Χατζηδάκη

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Eργατικό Κέντρο Καλαμάτας, διοργάνωσαν σήμερα στο Εργατικό κέντρο Καλαμάτας ομαδικό εργαστήρι πληροφόρησης στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και διά ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»: • Ν. 4808/2021.

DSC-0400

DSC-0402

DSC-0403

Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Μαρία Κουφοπούλου, Νομική Σύμβουλος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, η οποία παρουσίασε αναλυτικά το νέο νομικό πλαίσιο για την προστασία της εργασίας ενώ παραβρέθηκαν 26 Σωματεία με 47 συνολικά αντιπροσώποους, σε ένα επιτυχημένο σεμινάριο.
Μιλώντας στο Messinialive ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης ανακοίνωσε την πανελλαδική απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

DSC-0404

DSC-0405

Από την πλευρά της η Νομική Σύμβουλος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Μαρία Κουφοπούλου, τόνισε πως ο Ν. 4808/2021 έχει επιφέρει έχει τροποποιήσει τους όρους εργασίας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στα ωράρια, στις απολύσεις, στις αποζημιώσεις, στο δικαίωμα επαναπρόσληψης και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

To Top