Chef Stories

Eργαστήρι Χριστόπουλος: 6 είδη λαγάνας για όλα τα γούστα!

Έξι είδη λαγάνας ετοίμασε φέτος ο Παύλος Χριστόπουλος στο "Εργαστήρι" στην οδό Μακεδονίας 6, αφού έχει την τιμητική της σήμερα το συγκεκριμένο είδος.

Χαλβάς παραδοσιακός με κανέλα, καρύδι και σταφίδες, αλλά και μουσταλευριά έχουν σήμερα και όλη τη Σαρακοστή την τιμητική τους!

Εκτός από την κλασσική γεύση, δοκιμάσαμε λαγάνα με λιαστή ντομάτα, με ελιά Καλαμών αλλά και λαγάνα με πράσινη ελιά, ολικής αλέσεως, αλλά και την πρωτότυπη λαγάνα με παντζάρι, που έχει αποκτήσει... ροζ χρώμα λόγω του παντζαριού

Με σουσάμι, ή χωρίς, αλλά και ανάλατες που έγιναν ανάρπαστες!
Μαζί με την λαγάνα υπάρχει και μπακλαβαδάκι νηστίσιμο και πολλά άλλα γλυκά κι αλμυρά στο "Εργαστήρι"!

Δημοφιλέστερα

To Top