Νέα Προϊοντα

Έρχονται στην Ελλάδα τα ηλεκτρικά επαγγελματικά τρίκυκλα

Την Ελλάδα επέλεξε μία ακόμη κινεζική εταιρεία, προκειμένου να κάνει εμπορικά βήματα προς την Ευρώπη. Το 3MX θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μετά τον κολοσσό της Cosco, που με βάση το λιμάνι του Πειραιά, μεταφέρει εμπορεύματα σε όλη την Ευρώπη, αρκετές κινεζικές εταιρείες έχουν βάλει στο «μάτι» την Ελλάδα, προκειμένου να απλωθούν στην Ευρώπη.

Μια από αυτές, η Wuzheng Group, δημιούργησε κιόλας θυγατρική εταιρεία στη χώρα μας, την Shandong Wuzheng Hellas, με στόχο να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά.

Η θυγατρική εταιρεία, θα εμπορεύεται το νέο, ηλεκτρικό τρίκυκλο 3MX, με έδρα την Ελλάδα, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο γενικός της διευθυντής, Λεωνίδας Δαβουλάρης.

«Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και η εμπειρία του Wuzheng Group στην παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών οχημάτων αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας για το ηλεκτρικό 3MX. Η αποδοχή του από τους συνεργάτες – διανομείς μας στην Ευρώπη επιβεβαιώνει την απλή συνταγή της επιτυχίας: Ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών τόσο κατά την κτήση όσο και στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία προσοδοφόρα επιχειρηματική πρόταση για το συνεργαζόμενο διανομέα,» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το όχημα θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχει έντονη δραστηριότητα για την ανάπτυξη ενός ικανού δικτύου πωλήσεων σε διάφορες χώρες.

Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος και είναι κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Στόχος του είναι να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, με έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια και, φυσικά, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενικά επίπεδα θορύβου, καθώς είναι ηλεκτρικό. Με ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά, το 3ΜΧ έχει αυτονομία έως και 100 χλμ., με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου, κατανάλωση μόλις 11 kWh/100 χλμ.).

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του αποτελεί προϊόν έρευνας και συνεργασίας Ευρωπαίων και Κινέζων μηχανικών, με κεντρικά σημεία την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και την αξιοποίηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας. Σημείο αιχμής, ένα μοναδικό σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης του εμπρόσθιου τροχού (Swingram), που αποσβένει τους κραδασμούς. Επιπλέον, το ύψος του από το έδαφος εξασφαλίζει στο 3ΜΧ υψηλές επιδόσεις ακόμη και στα πιο «άγρια» εδάφη των αγροτικών περιοχών.

Το νέο όχημα προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αμαξώματος ώστε να ανταποκρίνεται με απόλυτη αξιοπιστία στις υψηλές απαιτήσεις των κλάδων της αγροτικής παραγωγής, των κατασκευών και των logistics, καθώς και σε ειδικές εργασίες, όπως ως υδροφόρο, πυροσβεστικό, γερανός, απορριμματοφόρο κ.α…

πηγή:News247.gr

To Top