Υγεία

Έρχονται εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στα Φαρμακεία

«Είμαστε σε διαδικασία να προχωρήσουμε τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό και στα φαρμακεία», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως διευκρίνισε η ίδια, «αυτό επιδιώκουμε. Είμαστε σε διαδικασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για να δούμε πώς θα γίνει αυτό ακριβώς επιχειρησιακά και το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες. Η πολιτική βούληση είναι να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο για όλους τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στους εμβολιασμούς κατά του covid από τα φαρμακεία».

Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα

Σε ό,τι αφορά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και τις νοσηλείες στα νοσοκομεία, η κ. Αγαπηδάκη σημείωσε: «Είχαμε αύξηση στις απλές κλίνες γιατί έχουμε πολλαπλές λοιμώξεις και η γρίπη προκαλεί πολύ πιο βαριά νόσηση. Ωστόσο υπάρχει από χθες τάση αποκλιμάκωσης με τάση σταθεροποίησης. Μέσα σε λίγες μέρες έχουν διπλασιαστεί οι εμβολιασμοί για κορονοϊό».

πηγή: http://www.ethnos.gr/health/article/297222/agaphdakhgiakoronoioolaetoimagiatoysemboliasmoysstafarmakeiaposthagineipraxh

Έρχονται εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στα Φαρμακεία

Δημοφιλέστερα

To Top