Υγεία

Έρχονται 123 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Τα τελευταία νέα από τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μας δίνει ο διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, επισημαίνοντας τους νέους διορισμούς που έρχονται και αναμένεται να ενισχύσουν σε προσωπικό και τα δύο Νοσοκομεία, ενώ τις επόμενες μέρες αναλαμβάνει εργασία και η παθολόγος-ογκολόγος που διορίστηκε. Χαρακτηρίζει ικανοποιητική την προσέλευση  στην εθελοντική αιμοδοσία, που γίνεται στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας, απευθύνει όμως ακόμα μια φορά έκκληση να συνεχιστεί αυτή και να ενταθεί καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.  

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ

“1oν. Βγήκε το ΦΕΚ διορισμού της Παθολόγου-Ογκολόγου. Τις επόμενες μέρες αναλαμβάνει εργασία!

2ον. Σήμερα μάς δίδεται η έγκριση για την πρόσληψη ακόμη 72 ατόμων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 51 ατόμων για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Σύνολο 123 άτομα.

3ον. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη αναλαμβάνουν εργασία (από το 1ο πακέτο προσλήψεων) 25 νοσηλεύτριες για Καλαμάτα και 15 στην Κυπαρισσία.

4ον. Παραχωρήσαμε σήμερα 2 παρακλίνιους αναπνευστήρες, προκειμένου και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να οδηγηθεί στη λειτουργία 6 κλινών ΜΕΘ από 4 που λειτουργεί σήμερα!

5ον. Ικανοποιητική είναι και σήμερα η προσέλευση των εθελοντών για προσφορά αίματος. Η ανάγκη όμως για αίμα είναι διαρκής για αυτό και η προσπάθεια για συλλογή αίματος θα πρέπει να συνεχιστεί και με εντεινόμενους ρυθμούς!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ! ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!”

Έρχονται 123 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας
To Top