Tech news

Ερχεται το ONE TV από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη του προγράμματος του ONE TV, από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει στο Internet το πρόγραμμα του καναλιού One, της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές από στελέχη των εφημερίδων του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να είναι παρόν στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα, μέχρι να αποφασίσει το ΕΣΡ για τη χορήγηση ή όχι της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας στην εταιρεία. Αν είναι θετική η απάντηση, τότε η χορήγησή της θα γίνει εντός του καλοκαιριού, με τον κάτοχό της να προλαβαίνει τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Το πρόγραμμα

Με βάση τον προγραμματισμό που έχει τεθεί από τον Σταμάτη Μαλέλη που «τρέχει» το project, η πρεμιέρα προσδιορίζεται κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη 2 Μαΐου.
Οσον αφορά τώρα το πρόγραμμα του καναλιού, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, σε καθημερινή βάση θα αναλύουν (και όχι μόνο) την επικαιρότητα από τις 16:00 έως τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Ακολούθως, και συγκεκριμένα από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, τη σκυτάλη θα παίρνουν οι συνάδελφοι Γιώργος Παπαχρήστος και Τζίνα Μοσχολιού.

Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του ONE, έχοντας δίπλα του όλο σχεδόν το δημοσιογραφικό δυναμικό της Alter Ego. Καθημερινή παρουσία τόσο στις εκπομπές όσο και στα δελτία ειδήσεων θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης, ενώ θα συμμετέχουν και όλα τα επιτελικά στελέχη του Ομίλου.
Από τις 22:00 μέχρι τις 24:00 οι κάμερες του ONE TV θα «ανοίγουν» για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας.
Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.
Τη συνολική ευθύνη του project έχει ο πολύπειρος Σταμάτης Μαλέλης, ενώ τη διεύθυνση ειδήσεων έχει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος.
Σε πρώτη φάση, το ONE TV θα εκπέμψει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μέσω Διαδικτύου.
Παράλληλα με το διαδικτυακό project, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1.
Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της Alter Ego, ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.
Το κανάλι στεγάζεται στην Συγγρού 340 και θα συνεχίσει να εκπέμπει από το κτίριο αυτό και στην εποχή μετά την αδειοδότησή του. Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά, όλα τα μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας (μεταξύ άλλων εξοπλισμός για σκηνικά εικονοικής πραγματικότητας αλλά το πρόγραμμα visart που χρησιμοποιούν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα) για εκπομπή Full HD, που σημαίνει ότι θα έχει έτοιμη υποδομή για να μπεί στον τηλεοπτικό στίβο, όποτε κι αν λάβει την- έκτη- άδεια από το ΕΣΡ.

Πηγή: www.parapolitika.gr

Ερχεται το ONE TV από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη
To Top