Επιχειρείν

Έρχεται το νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Officium στην Καλαμάτα

Από 1η Οκτωβρίου στον πεζόδρομο Αριστομένους

Καλωσορίζοντας το Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Officium στην Καλαμάτα

Στην εποχή της επιχειρηματικής καινοτομίας, που η εργασία δεν περιορίζεται πλέον σε συγκεκριμένους χώρους και χρόνους, ο χώρος εργασίας μεταμορφώνεται. 

 Το νέο coworking space Officium  στην Καλαμάτα, ανοίγει τις πόρτες του στο επόμενο διάστημα,  για να φιλοξενήσει επαγγελματίες και φορείς,  παρέχοντας  χώρους εργασίας που συνδυάζουν  την άνεση με την λειτουργικότητα! Με μια έντονη δέσμευση στη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την επαγγελματική ανάπτυξη, το «Officium» θα  είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλός χώρο εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται σε ένα από τα επίσημα αναγνωρισμένα διατηρητέα κτήρια της πόλης, με θαυμαστή αρχιτεκτονική, το οποίο ανακαινίστηκε με απόλυτο σεβασμό προς την ιστορία και το περιβάλλον. 

Ο καλαίσθητος σχεδιασμός του χώρου ενισχύει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, ενώ οι πλήρως εξοπλισμένοι κοινόχρηστοι χώροι  και ο χώρος δικτύωσης,  αποτελούν ένα εμπνευσμένο περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να ανανεώνονται, να αντλούν έμπνευση και να εξελίσσονται. 

Με λιτή αισθητική   και μια φρέσκια προσέγγιση στον χώρο εργασίας, το Officium είναι ένας χώρος που εμπνέει, αφού διαθέτει ευρύχωρες, φωτεινές ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές  αίθουσες εργασίας, συνδυάζει την άνεση και την λειτουργικότητα με την εμπνευσμένη σχεδίαση και την δυνατότητα δικτύωσης, κάνοντας τον ιδανικό για επαγγελματίες και φορείς.

Το Officium βρίσκεται σε μια από τις πιο κεντρικές τοποθεσίες της Καλαμάτας, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης. 

Η Κοινότητα του Officium συναντά την κοινότητα του Hοuse by Phaos

Αλλά το Officium είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας χώρος εργασίας – είναι μια κοινότητα επιχειρηματικών και δημιουργικών ανθρώπων που μοιράζονται τις ιδέες τους, δικτυώνονται και συνεργάζονται. Είναι μια νέα κοινότητα που συνδέεται άμεσα με την κοινότητα του House by Phaos, το οποίο μετρά  5 χρόνια επιτυχημένης  λειτουργίας δημιουργώντας ευκαιρίες για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων και ανταλλαγής γνώσεων.

Το Οfficium by Phaos, αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο της Φάος Κοιν.Σ.Επ, ενισχύοντας περαιτέρω την τοπική ανάπτυξη! 

Εάν είστε επαγγελματίας ή επιχειρηματίας που αναζητά έναν χώρο εργασίας, συνδυάζοντας την ποιότητα, την άνεση και τη δυναμική κοινότητα, το Officium είναι ο τόπος που πρέπει να βρίσκεστε. 

Εδώ, η δημιουργία συναντά την καινοτομία και η επιτυχία είναι θέμα επιλογής.

Πληροφορίες 2721094000

Έρχεται το νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Officium στην Καλαμάτα
To Top