Τροφή για σκέψη

Έρχεται η 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας στις 22 Ιουνίου

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμάτας να πραγματοποιηθεί η 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας. Η ψυχαγωγική εκδήλωση θα έχει ως επίκεντρο την παραλία και συγκεκριμένα τη Ναυαρίνου και 3 ή 4 σημεία της.

ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00- 03.30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Η 3η Γαλάζια Νύχτα, που καθιέρωσε ο Δήμος Καλαμάτας πριν τρία χρόνια, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία στην παραλία, για το καθιερωμένο υπαίθριο πάρτι που σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών για τους μαθητές, η πλειονότητα των οποίων συμμετέχει στο μεγαλύτερο beach party της Καλαμάτας.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 22 Ιουνίου από τις 21.00 το βράδυ έως τις 03.30 τα ξημερώματα, η παραλία της Καλαμάτας θα “χτυπά” στους ρυθμούς της 3ης Γαλάζιας Νύχτας, μια διοργάνωση που έχει κερδίσει πλήθος φίλων, και νεαρόκοσμου που συμμετέχουν κάθε χρόνο, και τη στηρίζουν, αλλά και επικριτών που θεωρούν πως πρόκειται για φιέστα της Δημοτικής Αρχής χωρίς συγκεκριμένη στόχευση.

ΜΕΧΡΙ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Το θέμα της διοργάνωσης της 3ης Γαλάζιας Νύχτας θα συζητηθεί αύριο, Τρίτη 15 Μαΐου, στις 14.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, προκειμένου να εγκριθεί η διάθεση πίστωσης μέχρι 8.000 ευρώ με το ΦΠΑ, για την κάλυψη των δαπανών της διοργάνωσης. Όπως σημειώνεται, η δαπάνη θα καλυφθεί από τον Δημοτικό προϋπολογισμό.
Διαβάστε εδώ την εισήγηση:3η ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μαίρη Περδικέα

Έρχεται η 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας στις 22 Ιουνίου
To Top