Οίνος & Αποστάγματα

Έρχεται το 2ο Kalamata Whisk(e)y Festival στις 27 Νοεμβρίου

META THN ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 20 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Το 2ο Kalamata Whisk(e)y Festival είναι γεγονός! Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Elite City Resort, από τις 17:00 έως τις 22:00, η πόλη της Καλαμάτας υποδέχεται σε μια οργανωμένη εκδήλωση και μας παρουσιάζει 180 ετικέτες από τις μεγαλύτερες μάρκες whisky.

Στο 2ο Kalamata Whisk(e)y Festival που συνδιοργανώνουν η Cava Maniatis και το Kyttaro Rock Bar Kalamata, συμμετέχουν 20 εισαγωγικές, εμπορικές εταιρίες και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ουίσκι Ελλάδας Greek Whisky Αssociation.


Ομιλητές θα είναι ο Εμμανουήλ Κεντικελένης, Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και Head Sommelier της Navarino Dunes, ο Εμμανουήλ Μαθιουδάκης, Founder, Whisky Storyteller and Chief Sipper for thewhiskybeat.com και ο Νικόλαος Χατζηανδρέας, Ιδρυτικό μέλος του Greek Whisky Association, Λάτρης του Whisky και Ιδιοκτήτης του The Bar Lab SKG στη Θεσσαλονίκη.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα γνωρίσουν λάτρεις και φίλους του whisky , θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για να
δοκιμάσουν με συνοδευτικά εδέσματα και να μιλήσουν για διαφορετικά ουίσκι, να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και φυσικά να γνωριστούν μεταξύ τους, έχοντας ως συνδετικό κρίκο, το βασιλιά των αποσταγμάτων, το ουίσκι.

Δευτέρα 27/11/2023, Ξενοδοχείο Elite City Resort 17:00 – 22:00, έρχεται το 2ο Kalamata Whisk(e)y Festival
Cava Maniatis – Kyttaro Rock Bar Kalamata: Απολαύστε υπεύθυνα

Έρχεται το 2ο Kalamata Whisk(e)y Festival στις 27 Νοεμβρίου

Δημοφιλέστερα

To Top