Αθλητισμός

Ερασιτέχνες Καλαμάτας: Βάπτισμα πυρός με 4-0 επί του ΠΑΟΚ Καλαμάτας (pics)

Με παιδιά κυρίως από την Κ15 και τον Βασίλη Τζίφα στον πάγκο, η Καλαμάτα διεύρυνε στους 15 αγώνες το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Β τοπικής

Με επιτυχία πήραν το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας που συγκρότησαν την ομάδα των Ερασιτεχνών η οποία θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β τοπικής.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αποτελούσε ως τώρα την ομάδα “ανέβηκε” στο πρωτάθλημα Κ20 της Super league 2 και έτσι η ομάδα που θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ θα αποτελείται από νεαρότερους ποδοσφαιριστές, κυρίως από την ομάδα Κ15 του συλλόγου.

Στο πρώτο παιχνίδι οι νεαροί μελανόλευκοι, την ευθύνη των οποίων έχει ο Βασίλης Tζίφας, επικράτησαν 4-0 του ΠΑΟΚ Καλαμάτας και διεύρυναν το απόλυτο σε 15 αγώνες έως τώρα στη σεζόν.

Οι νεαροί μελανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Βαρελά για να έρθουν δύο ακόμη τέρματα από τον Φράγκο στο 57’ και το 71’ ενώ το σκορ έκλεισε στο 85’ ο Γκίζας.

ΠΑΟΚ Καλαμάτας: Σωτηρόπουλος, Γιαμαρέλος, Πολυχρονόπουλος, Δρακόπουλος (46’ Πολίτης), Γκριμπουρας, Νάτσης, Παυλέας, Κοκορόγιαννης Γ. (46’ Γιακουμής), Ταμπάκης, Κοκορόγιαννης Π., Μαντούκας (74’ Αργυρόπουλος)

Ερασιτέχνες Καλαμάτας: Βαρελάς Π., Θεοφιλόπουλος, Ντόντα (49’ Γκίζας), Γιακουμής, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρακαϊδός, Καρνάκης, Φράγκος, Βαρελάς Σ. (80’ Ζαγαρέλος), Τσαούσης

Ερασιτέχνες Καλαμάτας: Βάπτισμα πυρός με 4-0 επί του ΠΑΟΚ Καλαμάτας (pics)
To Top