Αθλητισμός

Η Εράνη Φιλιατρών φωνάζει για Οικονόμου: “Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα”

Η Εράνη Φιλιατρών γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της μετά από 3,5 χρόνια, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Κόρινθο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ήττα που “χρεώνουν” στον διαιτητή Οικονόμου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν καταλογίστηκαν “δύο περιπτώσεις οφθαλμοφανέστατης παράβασης πέναλτι. Η πρώτη σημειώθηκε στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Μπινιώρη, ενώ η άλλη στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο τερματοφύλακας Δασίλλας γκρεμίζει τον Δημητρίου, σε μια φάση όπου ο τελευταίος τραυματίζεται”.

Οι πράσινοι εκφράζουν παράπονα και για το πέναλτι με το οποίο κρίθηκε το ματς αναφέροντας πως ο Οικονόμου “αντί για επιθετικό φάουλ στον Πέππα καταλόγισε πέναλτι στο 68ο λεπτό, το οποίο μετατράπηκε στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση”.

Η ανάρτηση της Εράνης αναφέρει:

Την πρώτη εντός έδρας στη Γ’ Εθνική γνώρισε η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής με σκορ 0-1 απέναντι στη Κόρινθο.

Μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο που υποστήριξε μέχρι τέλους τις προσπάθειες των παικτών μας, η Εράνη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δημιουργώντας περισσότερες από κάθε άλλη φορά κλασικές ευκαιρίες για γκολ!

Σπουδαιότερες εξ αυτών ήταν το σουτ του Καραμπέτσου που αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή, τα δυο τετ α τετ του Ηλιόπουλου, καθώς επίσης και τα σουτ των Κωνσταντόπουλου και Δημητρίου που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Ταυτόχρονα, η ομάδα μας εκφράζει την αγανάκτηση της για δύο περιπτώσεις οφθαλμοφανέστατης παράβασης πέναλτι που δεν της καταλογίστηκαν.

Η πρώτη σημειώθηκε στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Μπινιώρη, ενώ η άλλη στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο τερματοφύλακας Δασίλλας γκρεμίζει τον Δημητρίου, σε μια φαση όπου ο τελευταίος τραυματίζεται.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ρέφερι Οικονόμου που αντί για επιθετικό φάουλ στον Πέππα καταλόγισε πέναλτι στο 68ο λεπτό, το οποίο μετατράπηκε στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Μια φάση που προκάλεσε την οργή της φίλαθλης γνώμης, καθώς στην αρχή της φάσης το ξεκάθαρο φάουλ στον Κωνσταντόπουλο σφυρίζεται ως off side, στο κέντρο του γηπέδου!

Η μαγική εικόνα του τελικού αποτελέσματος είναι εντελώς αντιφατική με το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας, μετατρέποντας την φιλόδοξη Κόρινθο σε παντελώς παθητικό ρόλο.

Σαν οργανισμός της Εράνης δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το κομμάτι των ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας, επιλέγοντας να μιλάμε αποκλειστικά μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύουμε να ήταν μια κακή μέρα για τον κύριο Οικονόμου, όπως μπορεί να ήταν για κάθε δικό μας ποδοσφαιριστή.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας (σε επίπεδο πρωταθλήματος) έπειτα από 3,5 και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα από τις 10/03/2020, στο ματς απέναντι στην Κορώνη, αμέσως προτού σταματήσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του Covid-19.

Η Εράνη Φιλιατρών φωνάζει για Οικονόμου: “Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα”
To Top