Αθλητισμός

Εράνη Φιλιατρών – Εθνικός Μελιγαλά 1-0: Αγχώδης νίκη με Γεωργιόπουλο

Παρότι δεν είχε την παραγωγικότητα των τελευταίων αγώνων, η Εράνη Φιλιατρών πήρε την 4η σερί νίκη της επικρατώντας 1-0 του Εθνικού Μελιγαλά και παρέμεινε σε θέση οδηγού στην Α’ τοπική Μεσσηνίας μετά την 20η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κώστα Λυμπεροπούλου είχε την υπέροχη στο παιχνίδι αλλά έφτασε σε ένα αγχώδες τρίποντο με γκολ που πέτυχε ο Θανάσης Γεωργιόπουλος στο 82′ λυτρώνοντας τους πράσινους. Στο ίδιο Μάλιστα λεπτό αποβλήθηκε ο τεχνικός της Εράνης καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Ψηλοπαναγιώτη.

Η τριφυλιακή ομάδα είχε την ευκαιρία στο 90′ να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Μπάρκας δεν κατάφερε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον Κρεμιντάι.

Διαιτητής: Κ. Ψηλοπαναγιώτης / Βοηθοί: Π. Νικολόπουλος, Χ. Μπουρίκας.

Εράνη Φιλιατρών: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (75′ Χρονόπουλος), Πέππας, Γκεβόρι, Μιχαλόπουλος, Βασιλόπουλος (75′ Νικολακόπουλος), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.

Εθνικός Μελιγαλά: Κρεμιντάι, Διακουμάκος, Μπίτζας, Λάγιος, Φέστας, Ράπτης, Καραπετυάν (36′ Μπούνας), Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος (80′ Μιχαλέας), Σπυρόπουλος Α., Σπυρόπουλος Γ. (66′ Τσίκας).

 

Εράνη Φιλιατρών – Εθνικός Μελιγαλά 1-0: Αγχώδης νίκη με Γεωργιόπουλο
To Top