Αθλητισμός

Εράνη Φιλιατρών: Ευχαριστίες σε Λεβεντάκη για το γήπεδο

 

Η Εράνη Φιλιατρών με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το Δήμο Τριφυλίας και προσωπικά το Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη για τις παρεμβάσεις που έγιναν στο δημοτικό γήπεδο Φιλιατρών.

Στο γήπεδο Φιλιατρών έγινε συντήρηση και ανακατασκευή της κερκίδας αλλά και άλλες παρεμβάσεις αλλάζοντας την όψη της ιστορικής έδρας της ομάδας.

“Παρεμβάσεις αναγκαίες, παρεμβάσεις που έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Η ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ θέλει να συγχαρεί το δήμο τριφυλιας και ιδιαιτερως το δήμαρχο τριφυλιας κ Λεβεντάκη Γεώργιο για τις παρεμβάσεις στο δημοτικό γήπεδο ΕΡΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. Θελουμε και αισιοδοξούμε η ανακατασκευή και συντήρηση αυτού του ιστορικού γηπέδου αλλά και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων στη Τριφυλία να συνεχιστεί”, αναφέρει η ανακοπίνωση τη Εράνης.

 

Τα έργα του Δήμου Τριφυλίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Φιλιατρών δεν σταματούν εδώ καθώς στις αρχές Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το φωτισμό του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών.

 

 

Εράνη Φιλιατρών: Ευχαριστίες σε Λεβεντάκη για το γήπεδο
To Top