Αθλητισμός

Η Eράνη Φιλιατρών ευχαριστεί Λεβεντάκη

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της στο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη ο οποίος, όπως τονίζεται, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας αλλά και τον γιο του Ιωάννη Λεβεντάκη της εταιρείας «leve ferries» για τη χορηγία προς το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Τριφυλίας, Λεβεντάκη Γεώργιο, τον γιο του Λεβεντάκη Ιωάννη και την εταιρεία <<Leve Ferries>> για την προσφορά τους στον ιματισμό του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δημάρχου μας, δεν αποτελεί τη μοναδική βοήθεια του προς το σωματείο μας, αλλά μία από τις πολλές και σημαντικότατες ενέργειές του καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του.

Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια Δήμαρχος στέκεται εμπράκτως αρωγός και συνοδοιπόρος προς την ομάδα μας, κατανοώντας τις ανάγκες της σε όλο τους το εύρος.

Με τέτοιες ενέργειες ο Δήμαρχός μας αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και στην αγωνιστική μας προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της Τριφυλίας στις Εθνικές κατηγορίες και τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας.

 

Η Eράνη Φιλιατρών ευχαριστεί Λεβεντάκη
To Top