Αθλητισμός

Εράνη Φιλιατρών: Χώρισαν οι δρόμοι με Γκεβόρι, ανανέωσε ο Πλατάνας

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια, ο Αρντίτ Γκεβόρι αποχωρεί από την Εράνη Φιλιατρών. Η διοίκηση του συλλόγου και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έλυσαν τη συνεργασία τους, έπειτα από τρία διαδοχικά έτη κοινής πορείας.

Ο Γκεβόρι εντάχθηκε στην ομάδα το 2021, και από την πρώτη στιγμή καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος. Συμμετείχε ενεργά στις επιτυχίες της ομάδας, όντας σημαντικό κομμάτι του συνόλου.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Γκεβόρι για το ήθος, την προσφορά και την αγάπη του προς την ομάδα. Του εύχεται τα καλύτερα για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Εράνης: Έπειτα από τρία διαδοχικά χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών επιτυχιών, η διοίκηση του συλλόγου και ο Αρντίτ Γκεβόρι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Το Δ.Σ. της ομαδας τον ευχαριστεί για το ήθος και την προσφορά του και του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχιση της σταδιοδρομίας του.

Ανανέωση με Δημήτρη Πλατάνα

Στο μεταξύ, η Εράνη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Πλατάνα.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Δημήτρη Πλατάνα, στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας διευρύνει το πλαίσιο συνεργασίας της σε όμορους Νομούς με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν πιστά σε όλο του το εύρος.

Του ευχόμαστε μια παραγωγική σεζόν με επιτυχία στο έργο του, η οποία φαντάζει δεδομένη λόγω της εμπειρίας και της πολυετούς αφοσίωσης που κουβαλά.”

To Top